Πριν μερικά χρόνια ένα νέο εξαιρετικό brand εμφανίστηκε στην Ευρώπη στην κατηγορία του Premium Gin, ένα απόσταγμα το οποίο μεταξύ άλλων αναδείχθηκε κορυφαίο της κατηγορίας του στην Ολλανδία για τρια συνεχόμενα έτη & to 2018 εντάχθηκε στο portfolio της PGM. Ο οίκος παραγωγής του και η PGM ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στα τέλη του 2018, θέτοντας από κοινού ως στόχο την είσοδο και εδραίωση του στην ελληνική αγορά.

Ταξιδεψαμε ως το αποστακτήριο, είδαμε από κοντά την παραγωγή σε όλα τα στάδια της, γευτήκαμε την ποιότητα, γνωρίσαμε την ομάδα παραγωγής, αφουγκραστήκαμε και μοιραστήκαμε το όνειρό τους. Αντίστοιχα οι άνθρωποι της εταιριας επισκέφθηκαν την Ελλάδα, είδαν τους χώρους και τον τρόπο εργασίας μας, γνώρισαν την ποιότητα της δουλειάς μας, το πλάνο & την ομάδα μας. Τους εξηγήσαμε το πλάνο ανάπτυξης που είχαμε σχεδιάσει για λογαριασμό τους και τον τρόπο που προτείναμε να το υλοποιήσουμε.

Ξεκινήσαμε στηριζόμενοι στην αμοιβαία πίστη και εμπιστοσύνη & δύο μόλις χρόνια αργότερα η PGM έχει πετύχει τα 1000 9L cases! Η συνεργασία μας μάλιστα επεκτείνεται ήδη, μιας και η PGM ανέλαβε τη διανομή του ιδιαίτερου αυτού premium dry gin σε όλα τα Βαλκάνια. Και αυτό είναι μόνο ένα από τα προϊόντα μας.
Case Study
Close