Γινετε συνεργατης !


WHY

Για την ανταγωνιστική τιμή, την κορυφαία ποιότητα, την ποσοτική επάρκεια, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση. Απλά επιλέξτε το προιον/ προιοντα που θέλετε να αποκτήσετε από τη ευρεία γκάμα του portfolio μας ή δώστε μας τη δυνατότητα να βρούμε καποιο για εσάς.
Κερδίστε το πλεονέκτημα

HOW

Η επαφή μας με τους μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο μας επιτρέπει να έχουμε τα πιο εκλεκτά, ιδιαίτερα ή σπάνια ποτά – ακόμα και on demand. Στην αποθήκη μας έχουμε τη δυνατότητα φύλαξης μεγάλων στοκ στα οποία έχετε πρόσβαση μέσα από την online πλατφόρμα μας όλο το εικοσιτετράωρο. Ένα μόνο κλικ μακριά σας….και φυσικά στην καλύτερη δυνατή τιμή!


Κανάλια διανομής


WHY

Είμαστε ενεργοί. Δουλεύουμε συνέχεια και πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μειώνουμε το κόστος. Ξέρουμε τις επιθυμίες σου και βοηθάμε στην ανάγκη σου. Ανακαλύπτουμε τι λείπει και το καλύπτουμε πρώτοι.
Υποστηρίζουμε την επιτυχία

HOW

Εστιάζουμε στο τώρα και προσαρμοζόμαστε σε κάθε αλλαγή.
Διαθέτουμε και αξιοποιούμε την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρησή μας. Είμαστε ανά πάσα στιγμή online, αλλά και στο δρόμο ή την πόρτα. Χάρη σε μία ομάδα έμπειρων συνεργατών, προσφέρουμε – πάνω από πέντε χρόνια – στους προμηθευτες μας και τα προϊόντα τους τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία και τον ειδικό αποθηκευτικό χώρο που είναι απαραίτητος για την ανάπτυξή τους.


Third Party Logistics


WHY

Ακολουθώντας και εφαρμόζοντας τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο των η PGM προσφέρει υπηρεσίες logistics, οργάνωσης και αποθήκευσης αποθεμάτων τρίτων σε ιδιόκτητους χώρους στα Δύο Πεύκα Ασπροπύργου.
Στην διάθεση σας οτι χρειαστείτε…

HOW

Με την φορολογική μας αποθήκη στον Ασπρόπυργο Αττικής σε ένα χώρο που καταλαμβάνει συνολική έκταση 4.000m2. Και σε αυτήν προσφέρεται η δυνατότητα αποθήκευσης αποθεμάτων τρίτων σε καθεστώς αναστολής δασμων και φόρων.


Στην καλύτερη ομάδα


WHY

Logistics, Management, Marketing, Sales, Purchases, B2B, B2C, Call Center…
Ό,τι κι αν σου αρέσει, σε ό,τι κι αν είσαι καλός, θα χτίσουμε πάνω σου και θα εξελίξουμε τα πιο ισχυρά σου στοιχεία.

Προχωράμε μαζί μπροστά

HOW

Ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε τι να σου ζητήσουμε και ξέρουμε πως θα το
πετύχουμε. Τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας θα βρίσκονται συνέχεια δίπλα σου ώστε να σε καθοδηγήσουν και -αν χρειαστεί- να σε εκπαιδεύσουν.