Η Φιλοσοφία μας

Για εμάς- Η φιλοσοφία μας- Η εταιρεία μας-Η ομάδα που κερδίζει

Προσφέρουμε προϊόντα, υπηρεσιες & την υποστήριξη για να κατακτήσουν τη θέση και το μερίδιο αγοράς που τους αξίζει.

Nα προσφέρουμε στους πελάτες μας, προϊόντα, υπηρεσιες & την υποστήριξη που χρειάζονται για να κατακτήσουν τη θέση και το μερίδιο αγοράς που τους αξίζει.


Η εταιρεία μας

Η PGM είναι μια εταιρεία, εισαγωγής και διανομής επώνυμων FMCG προϊόντων που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2015 στην Αθήνα. Από το 2017 έως και σήμερα η εταιρεία λειτουργεί μεταξύ άλλων ως αποκλειστικός διανομέας για μια σειρά διεθνώς καταξιωμένων brands στην Ελλάδα. Με αρωγούς την  ποιότητα, το υψηλο επιπεδο επαγγελματισμου & την καινοτομία, οικοδομούμε σχέσεις συνέπειας και εμπιστοσύνης, με σεβασμό προς τους προμηθευτές, τους πελάτες αλλά και τον τελικό καταναλωτή. Προσπαθούμε να είμαστε εκείνοι που δημιουργούν τις εξελίξεις στην αγορά. Και να κερδίζουμε όλοι από αυτό. 
Απο το 2015 εξελισσόμαστε & αναπτυσσόμαστε μαζί με τους συνεργάτες μας.Η ομάδα που κερδίζει

Το ομαδικό πνεύμα είναι αυτό που επιτρέπει σε όλους εμάς τους ανθρώπους της PGM να μιλάμε μια κοινή γλώσσα, να πιστεύουμε, να υποστηρίζουμε στην πράξη και να αναπτυσσόμαστε με βάση τις κοινές μας αξίες και τους κοινούς μας στόχους.


MANAGEMENT

Διαφορετικοί μεταξύ μας αλλά και οραματιστές οι άνθρωποι της PGM, αθροίζουμε περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανία των FMCG. Καθένας από εμάς έχει διαγράψει μια επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή σε καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου & συνολικά έχουμε συνάψει κάθε είδους εμπορικής συμφωνίας σε σχεδόν όλες τις ηπείρους του κοσμου.
Οι άνθρωποι της PGM έχουν μεταξύ άλλων δημιουργήσει και αναπτύξει γραμμες παραγωγής, οικοδομήσει επιτυχημένα δίκτυα πωλήσεων για πολυεθνικές, διαμορφώσει κανάλια διανομής στα πιο απίστευτα μέρη του κόσμου.

TRADERS

Μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, η οποία ανιχνεύει έγκαιρα και έγκυρα τις τάσεις & τιμολογιακές διαφορές της παγκόσμιας αγοράς προκειμένου να προσφέρει στην PGM και τους πελάτες της τη δυνατότητα να τις εκμεταλλευτεί. Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον άλλωστε είναι να οδηγεις τις εξελιξεις.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Το τμήμα των πωλήσεων αποτελείται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των αλκοολούχων ή μη ποτών. Στο πελατολόγιό μας θα βρείτε μικρούς και μεγάλους χονδρεμπόρους, κάβες και μάρκετ της εγχώριας αγοράς. Στόχος των ανθρώπων του τμήματος πωλήσεων είναι η οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στην PGM και τους συνεργάτες της, βασισμένη στην αξιοπιστία, το αμοιβαίο όφελος και την άμεση εξυπηρέτηση. Είμαστε σταθερά και ουσιαστικά δίπλα σας, στηρίζοντας την ανάπτυξή σας. Ακούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και σας προτείνουμε κάθε φορά τον πλέον ενδεδειγμένο και συμφέροντα τρόπο για να απαντηθούν.

MARKETING

Λειτουργώντας με ευελιξία, επαγγελματική γνώση και δημιουργικές – νέες ιδέες – το τμήμα μάρκετινγκ υποστηρίζει στην πράξη τη δυναμική ανάπτυξη και εξέλιξη της PGM. Οι άνθρωποι του τμήματος έχουν τον δημιουργικό έλεγχο κάθε πτυχής και δραστηριότητας της εταιρείας. Από το μικρότερο έντυπο υλικό μέχρι τις διαφημιστικές καμπάνιες στοχεύουμε να επιμορφωνόμαστε in house & να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους marketeers του χ’ωρου

LOGISTICS

Η PGM εχει ολοκληρωμένο τμήμα Logistics, συμπεριλαμβανομένης Φορολογικής & τελωνειακής Αποθήκης. Διαρκές μας μέλημα είναι ολες οι παραδόσεις να γίνονται στην ώρα τους, τις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς καθώς και τις ανάγκες των πελατών μας.
Στην θέση Δύο Πεύκα Ασπροπύργου αποθηκεύονται καθημερινά μερικές από τις καλύτερες ετικέτες ποτών από όλο τον κόσμο. Χάρη σε ένα εξελιγμένο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και να παρακολουθούμε ανά πάσα στιγμή και με κάθε λεπτομέρεια το κάθε προϊόν που εισέρχεται στην αποθήκη μας.

E-TEAM

Η PGM προσαρμόζεται στις επιταγές της εποχής & επενδύει στο μέλλον! . Εξειδικευμένη ομάδα διαχειρίζεται την digital παρουσία της μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδα, την Digital Sales platform, τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Linkedin), το E-mail marketing, δράσεις SEO καθώς και εξειδικευμένα προγράμματα ERP και CRM. Μεσα απο την συνολική digital παρουσία μας καταφέραμε οι πελάτες μας να έχουν 24ωρη Live ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των στοκ μας, το σταδιο εξέλιξης της παραγγελίας τους αλλά και την εκτιμώμενη μέρα, ώρα & τόπο παράδοσης!